Käsityökorin sisältö

Neulepuikot:
Iso kasa "markettipuikkoja" on puikkopussissa. Niitä on määrittelemätön kasa. Erilaisia sukkapuikkoja ja pyöröpuikkoja löytyy. Lisäksi sain viime jouluna joululahjaksi kahdet Addin bambusukkapuikot (koot 2,5, 3, 3,5 ja 4,0). Lisäksi pukki toi KnitPro-puikkosetin.
KnitPro-puikkojen päitä olen hankkinut vuoden aikana lisää eli ison setin lisäksi minulta löytyy myös 2 paria 3,5 puisia vaihtopäitä,  2 80cm vaijeria lisää, 15mm puiset ja 5mm muoviset vaihtopäät.
Sain vasta ensimmäiset oikeat palmikkopuikot.
Aiemmin luulin ettei puikoilla ole suurtakaan merkitystä. Nyt on mieleni muuttunut. Puisilla puikoilla on huomattavasti miellyttävämpi neuloa.

Kirjat:
Minua innoittamassa on Mary Oljen Kauneimmat käsityöt ja muutama kansiollinen 80- ja 90-luvun ohjeita. Lisäksi löytyy Mary Oljen lapaskirja. Omistan myös kolme Kaffe Fassetin neulekirjaa.
Uusin kirjani on Anna-Karoliina Tetri: Huovutus. Sen innoittamana olen muokkaillut käyttämättä jääneitä villavaatteitani uuteen uskoon.
Hyllystä löytyy myös Ilona Korhonen ja Jenni Österman: Neulekirja ja Debbie Stoller: Stitch'n bitch neulojan käsikirja.
Uusin tulokas on Ana Paula Rimoli: Amigurumi On the Go

Seuraan myös Ulla-neulelehteä ja useita blogeja. Lisäksi ostan jonkin verran ihan paperisia neulelehtiä.

Muut tarvikkeet:
Useita "settejä" itsetehtyjä silmukka- ja kerrosmerkkejä. Teen niitä itse korutarvikkeista. Pidän kauniista asioista, joten minusta myös neulemerkkien kuuluu olla kauniita kuin korut.
Paljon erilaisia helmiä ja paljetteja.
Iso laatikko erilaisia nappeja, neppareita, nauhoja ja nyörejä.
Uusin ostos oli Addin Needle Huggers. Suloisia nalleja, joiden ainoa tarkoitus on pitää silmukat puikoilla kun työ on "lepäämässä".