Minä (päivitetty 18.12.2012)

Olen 33-vuotias nainen. Loin blogin lähinnä "muistikirjaksi" itselle. Jospa näin töiden ohjeet ja välinetiedot pysyisivät edes vähän paremmassa tallessa kuin omassa päässä. Blogissa olevien kuvien tarkoitus on vain näyttää työ, jotta muistaisin mistä rojektista on kyse. Kuvien laatu ei siis ole mikään hyvä, mutta ei se laatu olekaan päätarkoitus. :)

Harrastan erilaisia käsitöitä, askartelua, lukemista ja teen myös paljon vapaaehtoistyötä. Olen kipuillut muuutaman vuoden ajan eli työnteosta ole tullut mitään. Tulevaisuudessakin kipuilu luultavasti jatkuu. Olen siis lähes jatkuvasti kotona ja neulon aika paljon. Neuleita siis syntyy melko paljon. Tuttavat ja sukulaiset ovat olleet neuleterrorin kohteena vuosia.

Itselle kun en tarvitse niin paljon neuleita kuin mitä valmistuu. Onnekseni pääsin "sopimusneulojaksi" tuttavani perheelle. Perheessä on kaksi lasta, joten sukkia ja lapasia kuluu. Pikku Kunigatar on 6-vuotias tyttö ja Paras Kaveri on pari vuotta nuorempi poika. Toki myös perheen äiti Mahtava Kaveri saa osansa neuleista.

Neulomaan opin ala-asteella. Virkkaamaan opin suunnilleen samaan aikaan. Äiti opetti molemmat tekniikat. Ensimmäinen neuleeni oli ukille kaulaliina. Ensimmäinen isompi työ oli villapaita, jonka tein kuudennella. Venepääntiellä neulottu villapaita jäi kuitenkin käyttämättä ja se joutui purettavaksi jo seuraavana vuotena. Neuloin siitä lapasia ja pipon. Sen jälkeen tuli isoihin töihin pitkä tauko ja vasta nyt olen innostunut uudelleen isommista projekteista.

Neulon lähes jatkuvasti kotona ollessani. Televisiota en osaa katsoa ilman neuletta ja on usein ollut mielessä, että ottaisin elokuvateatteriin neuleen mukaan. En ole vielä sitä kehdannut tehdä.

Materialistisia haaveita ja toiveita:
- saada langat kainuunharmaksesta neulottavaan villatakkiin
- luinen kinnasneula
- sormikaspuikot kokoa 3 ja 3,5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti