perjantai 28. syyskuuta 2012

Neuleahdistuksen tuotos

Pari päivää sitten minua kohtasi ankara neuleahdistus. Tuntui ettei mikään keskeneräinen kiinnosta ja jokainen työ ahdistaa. Otin käteen lankaa ja virkkuukoukun ja aloin vapaavirkata "jotain". Siitä jostakin syntyi sitten tossupari. Ohje on itse pyöritelty, joten sitä ei vielä ole saatavana. Malli tuntuu jalassa mukavalta ja istuu hyvin. Näistä tossuista tuli vaan niin löysät, että näihin mahtuu sisään myös villasukat.

Ohje: oma villisti virkattu
Lanka: Mysteeripuuvillasekoite
Koukku: Prym metallinen 4,0
Langankulutus: 106g

Kuten kuvasta huomaa, on täällä sentään hetkittäin auringonpaistetta. Tuolta se pilvien lomasta kurkistelee aina välillä. Toivottavasti malttaa paistaa vielä iltapäivälläkin. Silloin pitäisi käydä keskustassa, eikä sateessa ole kiva ajella pyörällä.

KyJy-töistä on enää neljännes jäljellä eli viisi työtä on kesken. Tänään jos saa kaulurin valmiiksi, niin saisi sen lämmittämään kaulaa ja yhden KyJyn lisää valmiiksi. Sitten on enää jäljellä pari lelua, kahdet sukat ja huivi. Sukat ovat vielä alle puolivälin, huiviin on silmukat luotu ja leluista puuttuu noin 20g. Tekemistä siis riittää vielä, mutta uskon selviäväni urakasta annetussa ajassa.

4 kommenttia:

 1. Kivat tossut -ja värihän on sama kuin minun virkkuussa.

  VastaaPoista
 2. Nätit tossukat.. mukavasti lämmittävät jalkoja:-)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti neuleahdistustasi helpottaa tieto, että arpaonni suosi sinua blogini synttäriarvonnassa :). Käys kurkkaamassa blogissani!

  VastaaPoista
 4. Käyttökelpoisen näköiset ahdistuksen parantajat! Onnea toipumiseen, kyllä ne kekskeneräiset jossain vaiheessa alkavat puhuttelemaan!

  VastaaPoista