sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Paniikkipostaus!

Voi ei! Siis taas on yksi kuukausi solahtanut läpi niin nopeaan ettei ehtinyt kissaa sanoa. Paljon on tullut tehtyä. Itseasiassa olen ollut niin kovin puikoissa ja ohjeissa kiinni, etten tahdo muuhun enää ehtiä. Toisaalta eipä tässä elämässä kummempia tarvitsekaan ehtiä. Olen sairastellut sen verran ettei paljon muuta ole voinutkaan tehdä. Muutamia töitä on viimeistelyjä vaille valmiina, mutta ne eivät luultavasti enää ehdi valmistua tänään. Eipä sekään haittaa. Ne ovat sitten huhtikuun juttuja.
Fiilis on sellainen, että jotain unohtuu tämän kuukauden saldosta. No, kirjoitan uudestaan tänään, jos muistuu mieleen. :)

Neulomisen lisäksi olen lajitellut lankojani. Jämäkeriä on kertynyt vuoden aikana niin monta, että laatikko alkaa pursuta kohta yli. Jämäkuu saisi siis jo minun puolesta alkaa. Pelkkiä jämälankoja on arviolta lähemmäs pari kiloa. Sukkia niistä olisi ainakin tarkoitus valmistua. Räsymattosukkalankaa on monen paksuista ja sitä on paljon. Päädyin purkamaan kauan marinoituneen peitontekeleen. Se kun ei enää kutsu. Se on alunperin tehty jämäkeristä. Lanka on kuitenkin 7veljestä ja ei sitä raski ihan hukkaankaan heittää. Se siis muotoutunee erilaisiksi räsymattosukiksi jämäkuun aikana.

Nyt kuitenkin valmistuneisiin töihin. Tähän postaukseen tulee nyt vain sukkia. Niitä kertyi tässä kuussa kolmet.
Ohje: Novitan sukkalehti A-sukka
Puikot: 3,5 bambusukkapuikot
Lanka: Novita Jussi
Langankulutus: 168g


Ohje: Oma salmiakkisukka
Puikot: 2,5 markettisukkikset
Lanka: Novita Nalle
Langankulutus: 91gOhje: Oma lasten perussukka "villapukulisällä"
Puikot: 3,0 Puiset KnitPro sukkikset
Lanka: Gjestal Maija
Langankulutus: 50g1 kommentti: