sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ahdistaa!

Ensimmäinen KyJy-työ ahdistaa! Siinä on ainakin kolme virhettä, joita ei voi peittää millään. Purkuun joutui koko työ. Toisekseen sen lanka ärsyttää. Se on vaan liian sekavaa neulottavaksi nyt. Ehkä talvella on sitten fiilikset toisin.
Ehkä osansa ärsyyntymiseen tekee myös kuuma ilma. Minusta kun mukava kesäsää on +20 ja puolipilvistä. Liika lämpö on liikaa. Olo on kovin uupunut ja tuntuu kuin flunssa olisi tulossa.

Päädyin siis purkamaan tuon työn. Kehitän tilalle jotain ihan muuta, jostain ihan toisesta langasta. Yläosan vaate siitä kyllä tulee, mutta ei helletoppia.
Kyllä tuolle Shari-langalle on olemassa jo työ, mutta se aloitetaan vasta joululahjojen jälkeen. :)

2 kommenttia:

  1. Oi voi älä nyt ainakaan käsitöiden takia ahdistu. Jos joku homma ei kertakaikkiaan tunnu mukavalta heitä mokoma vähäksi aikaa syrjään. En tiedä yhtään käsitöiden harrastajaa jolla ei näitä UFOja olisi nurkissa. Käsitöiden pitää olla kivaa ja rentouttavaa. Joskus tulee hetki kun taas haluat kaivaa jonkun Ufon nurkista kuljeksimasta ja tehdä sen loppuun. Silloin homma ei enää ahdista kun se on ollut mielestä poissa ja taas on itseensä niin tyytyväinen kun saa valmiiksi jotakin aiemmin aloitettua. Eli nyt vain ahdistava tekele pois käsistä ja mielestä ja aloitat jonkun kivan uuden käsityön. Tsemppiä ja onneksi ilmatkin taas viilenevät :)

    VastaaPoista
  2. Juu, työ on purettu ja uutta on suunnitteilla puikoille. Pakko onkin, koska muutoin jää tuo KyJy vajaaksi...

    VastaaPoista