sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

KyJy 8: (aloitus 9)

 En käsitä onko vika minussa, ohjeissa vai jossain ihan muussa! Kaikki aloittamani sukkalehden sukat on suunniteltu jollekin jättiläiselle. Kaikki sukat olisivat minulle liian isoja, jos tekisin ohjeenmukaisen naisten sukan. Mittailin ja lueskelin lehteä ja totesin, että minun jalkaani sopii Novitan koko 34 (kengän koko minulla 37-38). Järjetöntä on minusta tehdä aikuiselle sukkia kasvunvaralla :D
Aloitin sukan perjantaina naisten sukan silmukoilla ja purkuunhan se sukka joutui. Se sukka olisi mahtunut miehelle. Onneksi sukasta on tarjolla myös koko 30 ja se on minulle juuri sopiva.

Perjantaina siis aloitin sukkalehden E-sukat ja lauantaina aloitin ne uudestaan. Malli on mukava neulottava. Helppo muistaa tuo pitsikuvio. Sukka valmistuu yllättävän nopeaan. Ehkä tekemistä nopeuttaa tuo pitsikuvio ja se "vielä-yksi-mallikerta"-pakkomielle.
Lanka: Vanha Novitan Nalle
Ohje: Novitan sukkalehden E-sukat
Puikot: addi 3,0 bambusukkikset
Langankulutus: 64g


Purin aloituksen ja aloitin sukat alusta. Samalla vaihdoin puikot markettipuikoista bambuisiin.
En tykännyt kärkialoituksesta, enkä myöskään tiimalasikantapäästä. Minusta tiimalasikantapää ei istu hyvin jalkaan. Sukkien pintakuviota käytän luultavasti tulevaisuudessakin, mutta kärkialoitukset saavat jäädä tossuihin ja muihin kantapäättömiin käsitöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti