tiistai 20. marraskuuta 2012

Haaste

Kirahville kaulahuivi-blogin Kati heitti minulle haasteen. Ideana on muistella viime kesää kuvien avulla. Minulla ei löydy käsityökuvien lisäksi yhtään kuvaa. Siksi päätin toteuttaa haasteen toisin. Tein itselleni tästä taidehaasteen.
Viisi ensimmäistä kuvaa on piirretty paint-apuohjelmalla. Aikaa on yhteen kuvaan käytetty maksimissaan minuutti. Kuvat on piirretty vasemmalla kädellä. "Pyyhekumia" ja ohjelmassa olevaa hetkellistä suurentamista ei saa käyttää. Tältä näytti minun kesä.

Kesän alussa me muutimme isompaan asuntoon ja kesän alku elettiin  jätesäkkien ja laatikoiden täyttämässä asunnossa. Nyt tilat ovat siistiytyneet, mutta tekemistä silti vielä riittää...

Muuton johdosta sain ompeluvehkeet takaisin esille. Oli hyvin onnellinen päivä kun korjasin vaatteita "uudella" ompelukoneella ja lyhensin verhoja. :)Sateeltahan ei välttynyt viime kesänä kukaan. Aurinko ja helle olivat harvinaisia vieraita.

Seuraavaan muistoon liittyy myös sadetta. Täällä oli se uutisiinkin päätynyt rankkasade. Meidän katu oli joki ja vettä todellakin tuli kuin saavista kaatamalla. Onneksi olin silloinkin kotona ja neulomassa. :)

Kesällä oli myös kahden rakennuksen tulipalot. Ne ravistelivat kyllä koko kaupunkia. Siinä paloi yksi asuintalo ja grillikioski. Piirsin molemmat samaan kuvaan, vaikka oikeasti niillä on väliä useampi kortteli.

Tämä viimeinen kuva on minun kesäkassi. Se valmistui viimeisen lämpimän kesäpäivän iltana. Kassia en kerennyt viime kesänä siis käyttää olllenkaan. Onneksi tulee kesä vuonna 2013 ja kassi pääsee silloin käyttöön.

Kiitos mukavasta haasteesta.
Haastan seuraavana Mepsun ja Suvin muistelemaan mennyttä kesää.1 kommentti:

  1. Voi kun nätti tuo kesäkassi.

    Minusta taas virkkaaminen on niin helppoa, ettei tarvitse paljon työhön katsoa.
    Se on niin, että mitä paljon tekee, se sujuu :)

    VastaaPoista