torstai 28. kesäkuuta 2012

KyJy 1. (aloitus 2.)

 Tämä työhän joutui virheiden takia purkuun. Tästä langasta tulee kyllä vielä jotain, mutta sen työn aika on vasta myöhemmin.

Tähän siis tulee kaikki kuvat Juhlavasta kesätopista. Lankana on Austermann Shari. Purin aloitetun kesätopin ja aloitin alusta. Edellisestä mallista olisi tullut muodoton pussi...
Nyt vaan pitäisi malttaa neuloa tätä. Helppoa se ei tule olemaan, koska yhdellä kerroksella silmukoita on 208! Toiveena olisi tämän valmistuminen parissa viikossa, jotta voisin käyttää tätä loppukesän juhlissa. Tai siis voisin käyttää, jos sää sallii. :D

 

 Aloitin siis työn uudestaan. Ihastuin Ravelryssä tähän paidan malliin. Ohje on helppo ja melko nopea neuloa.
Otin paidan matkatyöksi ja unohdin ottaa kaapelit mukaan hihoja varten. Kyllä, kaapeleiden virkaa toimittaa nyt kaksi johdonpätkää. Muutoin oikein toimiva systeemi, mutta tämä johto ei ole kovin taipuisaa. Silti aion käyttää tulevaisuudessa tällaista johtoa tähän tarkoitukseen. Eipähän tarvitse ostaa niin laajaa valikoimaa kaapeleita. :)


Lanka: Novita Tennessee
puikot: KnitPro 4,0 ja 80cm kaapeli
Langankulutus: 474g 

Sain paidan onneksi valmiiksi ennen kylmiä ilmoja. Tämä oli viimeinen isompi työ Kyjyssä ja nyt on jäljellä enää niitä maksimissaan parin illan töitä. 
Alempi kuva on otettu ennen "pingotusta". Pesin paidan ihan koneessa, koska lanka pölysi niin kovin. Neule ei säikähtänyt peruspesusta ollenkaan. Nyt se on kauniin sileä ja pääsee kyllä käyttöön ihan heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti