perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kolmas aloitus (KyJy 17.)

Aloitin siis kesäisen asustesetin.
Siihen kuuluu ilmeisimmin pipo ja kynsikkäät. Pipon aloitus siis tässä.
Aluksi pipo näytti enemmän sipulipussilta kuin pipolta. Nyt se näyttää ihan pitsiliinalta ja saa nähdä miltä näyttää valmiina. Teen pipoa siis ilman ohjetta. Aloitin päälaelta ja koitan saaada tästä jonkinlaisen hatun aikaan. Epätoivoiselta tämä vielä tuntuu, koska voi olla että purkuun menee jos tulee liian kummallisen näköinen. :D

30.6.2012
Juu hieman päivitystä kesäiseen asustesettiin. Piposta tui sitten sipulipussi eli seuraava pipo tehdään kyllä ihan ohjeen mukaan. Kaunis pussi tuli. Kuvia enemmän huomenna samalla kun kuvaan pari muuta aloitusta. :)

3.7.2012
Sain kesäisen keittiösetin virkatut osat valmiiksi. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi pannulappua, tiskirätti ja sipulipussi. Toiseen pannulappuun käytin jotain puuvillasekotetta luultavasti lanka on jostain 80- tai 90-luvulta. Kuvia ja muita faktoja laitan kun saan työt ihan valmiiksi.

4.7.2012
Piposta tuli lopulta sipulipussi ja kynsikkäistä keittiöpyyhe/tiskirätti ja virkatut osiot pannulappuihin.
Hermot meinasi mennä monesti, mutta onneksi sain valmiiksi. Cottonellaa jäi vain puoli metriä ja sininen meni kokonaan pannulappuun. Cottonellan jämä menee tuleviin jämälapasiin ensi talvena.
Vielä pitäisi ommella pannulappuihin jokin nätti tausta, jotta rei'istä ei kuumuus polta käsiä.
 Lanka:
Keltainen Novitan Rondo Cottonella
Sininen Cottonellan tyyppinen mysteeripuuvilla
Koukku: 4.0
Langankulutus: 125 g

3 kommenttia:

  1. Joskus tuntuu, että vaikka ohjeen mukaan tekee, niin kummalliselta näyttää. Jatka vaan sitkeästi, kyllä se siitä muotoutuu :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan pirteä :) Sitkeästi eteenpäin .

    VastaaPoista
  3. Sut on haastettu ;) http://suffelis.blogspot.fi/2012/07/46-haaste.html

    VastaaPoista