keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

On teddykarhujen retki tää...

Ostin siis lomamatkalta Addin hauskat puikkostopparit. Pienempiperäiset ovat olleet jo melko kovassa käytössä. Isommat saavat odottaa Kyjyn huiveja ja muita paksummilla puikoilla tehtäviä töitä.
Nallejen alla on tuommoinen testipussi. Kokeilin siis ompelijantaitoja ja "uutta" ompelukonettani. Rakas kone on siis oikeasti todella vanha "rautakone", mutta minulle uusi tuttavuus. En siis uskaltanut lähteä testaamaan millään kalliilla kankaalla... Pussi on tehty vanhasta paneeliverhosta. Ei vuorta ja nauhakujaksi on hyötykäytetty verhon tankokujaa. Pussukka ei kestä lähempää tarkastelua. Ehkä tulevaisuudessa saan aikaan jotain hienompaakin. :)

Ensimmäinen KyJy-työ on aloitettu eli ensimmäiset sukat puikoilla. Päätin tehdä ensimmäisenä työläimmät eli Sukkalehden a-sukat puikoilla. Neljäs kerros vartta menossa ja jouduin jo purkamaan. Näin harvemmin käy, mutta yleensähän teenkin työt omasta päästä, jolloin virheestä tehdään pysyvä ratkaisu. :)

Niin ja aamulla sain vihdoin ja viimein valmiiksi ja pääteltyä pari viikkoa sitten aloittamani wingspan-huivin. Sen neulominen takkusi kyllä oikein kunnolla. Jos ei neulominen itsessään tylsistyttänyt, silloin väri oksetti. Aikomuksena oli siis tehdä itselle kesäinen huivi, jonka voi kietaista olkapäille viileänä kesäiltana. Toisin kävi ja nyt keltainen tulee korvista ulos ja huivi vaan yököttää räikeydessään. Ehkäpä sitten syksyllä se kelpaa, kun on pimeää ja musta-ruskeaa kaikkialla. Tämä huivi siis oli syynä KyJy-töiden aloittamisen viivästymiseen. Halusin saada huivin pois puikoilta ennen KyJy-töiden aloittamista.
Lanka: Rondo Cottonella
Ohje: Lyhennetty Wingspan
Puikot: 4.0 KnitPro-pyöröt, 120cm kaapeli
Langankulutus: 225 g

Keltaista lankaa jäi vielä vähän päälle 100g. Lopuista teen varmaan muita asusteita. Ehkäpä jokin päähine ja käsineet. Sopisivat sitten yhteen huivin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti