keskiviikko 22. elokuuta 2012

Aargh!

Nyt tuli kyllä semmonen olo, että tämä lehti on pakko saada!
http://ottobredesign.blogspot.fi/

Lähes kaikki mallit tuossa kurkistuksessa ovat aivan ihania. Innolla odotan lehden saapumista lähikauppoihin tai R-kioskille.

Keskeneräisten kasa kasvoi taas eilen. Leikkasin pari "sovituspaitaa" ja ensimmäinen ainakin tuntuu päällä niin mukavalta, että käyttöön taitaa mennä. Paidat on siis tehty kirppiskankaasta, joka maksoi euron (noin kolme metriä). Paljoa ei siis tullut hintaa paidalle. Tarkoitus olisi tehdä tällä viikolla myös oikeat versiot paidoista. Kankaat on jo hankittu, toteutus vaan puuttuu.

Olen tässä miettinyt, että vaikka tämä on ollut tähän saakka neuleblogi, pitäisikö minun kuvata myös ompeluksiani. Niitä kuitenkin valmistuu suhteessa enemmän kuin neuleita, joten sisältöä tulisi blogiin silloin enemmän. Eivähän ne minun ompelukset mitään mestarillisia taidonnäytteitä ole, mutta ihan käyttökamaa.

Kertokaapa siis te mitä olette mieltä: Haluatteko lukea myös muista valmistuneista käsitöistäni?

5 kommenttia:

 1. Juu.. oikein mielelläni katselen muitakin käsitöitäsi:-)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea kehiin ja kuviin ja kirjoituksiin! :)

  VastaaPoista
 3. Kävin katselemassa lehden kuvia, pitää kyllä ostaa! Joo, ilman muuta laita ompeluksia näytille, niitä ois kiva katsella. Minäkin ompelen silloin tällöin, mutta harvoin tulee laitettu niitä blogiin.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä olen muiden kanssa, eli kuvia kehiin :) Mielenkiintoista nähdä myös ompeluksia! JA tietysti mahdollisia muita töitä, jos teet muutakin.

  VastaaPoista