perjantai 24. elokuuta 2012

Hukun keskeneräisiin!

Menin jo keväällä lupaamaan, että neuloisin villapuvun eräälle nuorelle herralle. Silloin ajattelin, että senhän nyt neuloo nopsaan... Lankojen osto viivästyi ja viivästyi ja lopulta unohdin koko puvun. Menin kesällä osallistumaan KyJyyn ja siihen villapuku olisi sopinut mainiosti. En tietenkään silloin muistanut koko lupausta. Nyt on syksy jo aluillaan ja villapuku vasta ajatuksena. Aikaa tehdä villapuku on maksimissaan kuukausi ja silloin ei taas sitten KyJy-työt edisty ollenkaan.
Mitä siis teen? Ajattelin nyt niin, että teen ns. isot työt KyJystä valmiiksi ja sitten heitän villapuvun puikoille. Sukkia nyt tikuttelee vaikka missä. Ehkä siis saan puvun valmiiksi ensimmäisiä kylmiä säitä. :)

Ostin eilen sen Ottobre-lehden. Olin onnekas, koska ostin lähikauppamme viimeisen lehden. Selailtuani havaitsin, että lehdessä on todella monta työtä ommeltavaksi. Ehkäpä minulla on vielä toivoa saada kaunis ja naisellinen vaatetus.

Juu ja sitten niihin ompeluksiin...
Nämä kolme paitaa ovat siis kokeilutöitä. Paidoista tuli kuitenkin niin mukavan tuntuisia, että pääsevät käyttöön alus- ja kotipaitoina.

Hih, nyt vasta huomasin, että siinä onkin vain kaksi paitaa. Tässä on nyt sitten se kolmas:

Jaahas! Minun koneella tuo näkyi nätisti pystyssä ja täällä ei. No, näilllä mennään...
Tänään aloitan kaavojen piirtämisen Ottobre-lehdestä. Ensimmäisenä taidan tehdä housut. :)

1 kommentti: