lauantai 19. tammikuuta 2013

Ja pimeys tuli...

Pitäisi muistaa ettei päivänvaloa ole vielä kovin ruhtinaallisesti tarjolla. Villatakki jäi siis tänään kuvaamatta. Villatakin sijaan kuvasin tänään viimeistellyt penaalit.

Olen innostunut tekemään erilaisia lahjoitukseen meneviä käsitöitä. On mukava ajatella, että jokin tekemäni käsityö menee käyttöön ja tarpeeseen, vaikka ei ehkä olisikaan täydellinen. Nämä penaalit on tehty lahjoituslangoista eli menevät hyväntekeväisyyteen. Kaikki tarvikkeet penaaleihin on saatu erilaisina lahjoituksina. On kiva huomata kuinka eri yhteistyökumppanit lähtevät mukaan.

Ohje: Virkattu ketjusilmukoita noin 22cm ja sen ympärille kiinteitä silmukoita, kiinnitä kierros ps, jatka kunnes penaali tai pussi on tarpeeksi korkea. Vetoketju on käsin ommeltu penaalin suuhun.
Lanka: sekalaisia puuvillalankoja
Koukku: 4,0 metallikoukku
Langankulutus: yht 108gHyväntekeväisyys on yksi vapaaehtoistyön muoto. On hassua kuinka jotkut puhuvat, että olisi mukava tehdä vapaaehtoistyötä mutta aikaa siihen ei ole. Vapaaehtoistyötä voi tehdä monella tapaa ja useinkaan ei tule mieleen mikä kaikki on vapaaehtoistyötä. Pienimmillään vapaaehtoistyö voi olla vaikka se, että viet läheiseen iltapäiväkerhoon sinulle ylimääräisen helmikasan. Teko on sinäänsä pienen tuntuinen, mutta se mahdollistaa tekemistä useammaksi iltapäiväksi pienille koululaisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti