perjantai 18. tammikuuta 2013

Lisää valmistuneita

Tässä hieman lisää valmistuneita. Nämä kaikki on tehty tammikuun aikana. Olen ollut sen verran paljon kotona, että neuleita valmistuu melkein kuin liukuhihnalta. Näiden rinnalla olen neulonut villatakkia. Sain tänään sen viimeinkin valmiiksi. Siitä tuli ihanan lämmin ja paksu. Kuvia siitä saa vasta huomenna, koska pimeähän se ehti tulla ennen kuin viimeisin langanpää oli ommeltu piiloon.

Mutta niihin valmistuneisiin...

Ensimmäisessä kuvassa on lapaset. Punertava pari on jo lennähtänyt uuteen kotiin, valkoinen vielä odottaa muita asusteita kaveriksi. Lankoina on ollut jokin mysteerivilla eli lahjoituslangoista on nämä tehty.
Samoin on myös sinapinkeltainen pipo. Kuva ei tee oikeutta kauniille pipomallille. Malli oli todella mukava neuloa. Ehkäpä jostain ohuemmasta langasta voisi onnistua vielä paremmin. Malli pääsee kyllä vielä uusintaneulontaan. :)

Lanka molemmissa lahjoitusvillalankaa, joka ilmeisesti on värjätty sienillä
Puikot molemmissa Addi bambu 3,5 sukkapuikot
Pipo (58cm):
Ohje: Linkki tulee kun ohje valmistuu (selvennyksenä, ohje ei ole minun kirjoittama)
Langankulutus: 57g

Lapaset:
Ohje: Peruslapanen, valkoisessa joustin jatkuu koko kämmenselän yli
Langankulutus: pun 37g, valk 39gLisäksi osallistuin kaulurin ohjeen tarkistusneulontaan. Kauluri on todella mukava. Tämä on myös lahjoituslangoista tehty eli ei jää omaan käyttöön. Itselle aion kuitenkin tällaisen vielä tehdä. Ehkä lankana käytän siihen jotain pehmoisempaa.


Ohje: Kylmille ilmoille
Lanka: Luultavasti Novita Nalle
Puikot: 3,0 knitpropyöröt ja 3,0 bambu sukkikset
Langankulutus: 102g

Täytyy koittaa kuvata tuo neuletakki mahdollisimman pian. On se niin ihana, että täytyy päästä esittelemään se myös teille. :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuon pipon kaunis kuvio erottuu kuvastakin.Se on tosi kaunis. Ja tuo kaluri ihana malli ja loistava väri !

    Neuletakkia odottelen :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo kauluri! Pipossa on myös kiva malli, kivaa jos ohje on tulossa :)

    VastaaPoista