perjantai 15. helmikuuta 2013

Jotain itselle...

Monet ovat varmaan huomanneet, että teen säännöllisesti vapaaehtoistyötä. Teen paljon neuleita lahjoitukseen.
Sain tässä jokin aika sitten kestovaippakankaita eräältä toiselta bloggaajalta. "Hinnaksi" lopulta sovittiin, että ostan jotain itselle kun rahaa tulee seuraavan kerran.

Voin sanoa, että tuo ei ole ollut mikään helppo tehtävä. Sitä on tullut elettyä jo jonkin aikaa elämää, jossa asiat on meille tai muutoin yhteiseksi jaettavia. Ostaminen vain itselle tuntuu todella itsekkäältä. :D

Jospa kuitenkin raskisin tämän kerran. Ostaisin jotain ihan itselle. Vaihtoehtoja on mielessä jo useampi, mutta en osaa valita sitä parasta. Haluaisin ostaa jotain sellaista, mitä en muutoin hankkisi. Jotain todella spesiaalia...

Tätä täytyy vielä pohtia tarkkaan, mutta laitan pohdinnalle takarajan eli maanantaihin mennessä tämän täytyy olla päätettynä. Katsotaan mitä keksin. ;)

Tähän loppuun vielä kuvia tekemistäni hiuskoruista. Tarvikkeina on Moomin-pinnit, hiusrenksut, Novitan silver, korutarvikkeita, paperinarua. Kiinnitykseen on käytetty ompelulankaa + neula. Niin ja näihin testasin siis uusinta käsityö-/askarteluvälinettä eli kuumaliimapistoolia. On se kyllä mukava vehje. Liimaa nopsasti ja liimaus pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti