sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Puuttuvat työt

Luin eilen blogiani ja aloin ihmetellä mitä olen tehnyt koko helmikuun. Yleensä laitan tänne blogiin kaikki neuleet ja virkkaukset mitä valmistuu. Sen teen noin viikottain. Nyt kuitenkin se on jäänyt tekemättä ja noita puuttuvia töitä on useampi. Teen niistä nyt ihan oman postauksen. Eipähän puutu helmikuusta grammoja. :)

Ensimmäisenä on yksi yhdistelmätyönä tehty pipo. Kääntöreunus on tehty pienistä isoäidinneliöistä ja itse pipo-osa on neulottu. Mukava välityö tällainen. Valmistui nopeasti ja on kuitenkin ihan näyttävä.

Toisena on huivi, joka on tehty isoäidinneliömuunnelmana. Ihan perustuubihuivi ilman mitään kiertoja tai muita sähläyksiä. Tähän työhön sain kulumaan kaikki nuo persikanväriset ongelmalangat.

Kolmantena on pitkät palmikkosukat. Ne tilattiin minulta jo ennen joulua, mutta nyt olen koittanut jo pari viikkoa saada tilaajaa kiinni ja mitään ei kuulu. Ikävää tämmöinen, koska tein näihin kovan työn ja nähtävästi näitä ei nyt kukaan kuitenkaan halua. Toivottavasti aika tavaran kaupitsee...

Mitä O(p)in sukista? No sen, etten enää ikinä tee töitä tilauksesta. Myyn ainoastaan lahjalaarista löytyviä. Niin ei ikinä käy sitten näin ikävästi. Harmittaa kovasti, jos näille käy samoin kuin niille sinisille olgasukille. Ne on niin isot, ettei käyttäjää tahdo löytyä. En kuitenkaan raski niitä purkaakaan, koska tein niihin monen päivän työn. Jos nämä(kin) jäävät ylivuotisiksi, niin itku pääsee. :(

Mutta nyt kuviin ja töiden tietoihin...

Pipo:
Ohje: oma
Lanka: reunus Novitan 7veljestä, pipo Lana du Nord
Puikot: 4,0 bambusukkikset
Langankulutus: 93g

Huivi:
Ohje: Oma
Lanka: Lidlin Alina-lanka
Koukku: 8,0 Novitan glitterkoukku
Langankulutus: 169g

Ohje: Novitan sukkalehti A-sukka
Lanka: Novita O(p)i villasukka
Puikot: 3,5 bambusukkikset
Langankulutus: 165g

4 kommenttia:

 1. Minkä kokoiset noutamattomat sukat ovat?

  Terv. kiinnostunut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä 37-38, mutta sekoitelanka saattaa venähtää ensimmäisessä kostutuksessa. Voi siis mennä suuremopaankin jalkaan.
   Päätin odottaa helmikuun loppuun näiden kanssa. Sen jälkeen siirrän ne tuonne "lahjalaatikkoon". :)

   Poista
  2. Ok :) Hienot sukat ovat kyllä, harmi etteivät kiinnostaneet tilaajaansa :(

   Poista
 2. Aivan ihanat sukat! Mutta mur är, harmittaa puolestasi. :(

  VastaaPoista