sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Jännittää!

Huomenna olisi sitten ensimmäinen kokoontuminen sillä neulontakerholla. Jännittää ihan älyttömästi miten se onnistuu.
Aaargh! Mitä laitan päälle? Millaisia lankoja otan kokeilulangoiksi? Mitä muuta tarvitsen mukaan?
Vaatteista en ole vielä varma. Muut paniikkia aiheuttavat jutut varmasti selviävät, kun pakkailen "puuhapussin" tänään. Varmaan sinne eksyy myös joitakin jämälankoja ja paljon markettipuikkoja.
Mutta se vaikein kysymys... Mikä on niin aivoton työ, että sen voi ottaa mukaan sinne? Monta käyttöasustetta pitäisi itselle tehdä ennen kevättä. Tarvitsisin kalastajanhanskat, keväisemmän pipon, keväthuivin ja uuden sopivan pannan.
Nyt puikoilla on vaihteeksi sukat, jotta saan tikattua noita Novitoja pois. Pullonvihreät ovat nämä ja väri on ihana. Väri on jotain vanhaa Novitaa, koska vyöte oli vanhalla printillä. Ikävän karheaa on tuo lanka neulottavana sen silkki-merino-sekoitteen jälkeen. Onneksi enää on jäljellä vain noin 10 kerää ja jämäkerät. :)

1 kommentti:

  1. Me ollaan vaan niin hassuja me ihmiset kun jännitetään ihan hassuja asioita. Itselläni sama vika. Huomenna kun olet käynyt kerhossa varmasti ihmettelet mitä ihmettä eilen tuli jännitettyä turhaan kun kerho oli täynnä mukavia ihmisiä. Kukaan ei ihmetellyt vaikka päälläsi olisi lakana ja markettipuikkoja ja kaikentasoisia käsitöitä oli vaikka millä mitalla. Kerhon yksi tarkoitus on varmasi juuri se että voi auttaa ja neuvoa toinen toisiaan jos apua tarvitsee tai kykenee toiselle antamaan. Hauskaa päivää sinulle .

    VastaaPoista