lauantai 7. huhtikuuta 2012

K.E.V.Ä.T.

K.E.V.Ä.T. (KeskenEräiset Väkerrykset Ärsyttävät Tuhottomasti)
Nyt siis alkoi jurppia, kun keskeneräisiä töitä on taas kertynyt ihan liikaa...
On pipoa, sukkaa, hanskaa, huivia, kauluri ja villatakki... On siis mistä valita. Lopullinen suuttumus iski toissa aamuna ja päätin, että vappuna kesken saa näistä töistä olla enää tuo villatakki.
Tuossa kaaoskasassa on mukana ylärivissä vasemmalta oikealle: Kauluri, sukka ja pipo
alarivissä: huivi ja villatakki.
Kasasta saa olla jäljellä tuo villatakki, mutta siitäkin pitäisi tuo kappale saada valmiikse. Näin olisi helppo jatkaa työtä loppukesästä tai alkusyksystä.

Onneksi töitä on myös valmistunut. Sain eilen illalla valmiiksi merellisen asustesetin. Tarkoitus oli kirjoa valkoisesta kynsikkäisiin jotain väriä, mutta lanka tuli käytettyä töihin niin tarkkaan, että kauluri on päätelty langanpätkillä. Työt tulevat suoraan puikoilta käyttöön. Nyt on vielä hyviä kelejä pitää tätä settiä esimerkiksi huovutetun villatakin seurana. Tykkään setistä todella paljon ja omaan käyttöön jää tämä.
Langat: Debbie Bliss baby cashmerino (punainen) 100g ja Teetee Primavera (valkoiset) jämäkeriä n 50g
Puikot: Addi 3,0 bambusukkikset
Ohjeet on omasta päästä

Tässä on kuva siitä surullisen kuuluisasta siksak-piposta. Kuvassa oleva paristo on ihan normaali AA-paristo. Myssy on siis taaperolle hieman iso. :D
Kuvassa oleva myssy kuuluu keskeneräisiin. Jatkan tuohon kiinteän kauluriosan. Näin myssystä tulee todella lämmin myssy pyöräilykypärän alle. Talvipyöräilyyn kun on todella vaikea löytää sopivaa pipoa. Sen kun pitää olla ohut ja lämmin. Onneksi käyttäjä löytyi tällekin pipolle.
 Lanka: Gjestal Maija
Puikot: Addi 3,0 bambusukkikset
Ohje: siksak-myssy "muunnettuna" aikuisten kokoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti