sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Ai kauhistus!

Heräilin tuossa aamulla ja keittelin kaffia. Suunnittelin siinä päivän kulkua. Tarkoitus oli tehdä kunnon päivitys tänne blogiin ja sen lisäksi tehdä pari lahjaa valmiiksi.  Siinä sivussa satuin sitten vilkaisemaan kalenteria.
Voi ei ja apua!
Onneksi vilkaisin, koska muutoin olisi pari työtä myöhästynyt. En ollenkaan muistanut, että huomenna on yksi hyväntekeväisyyskeräyksistä. Minulla oli yhä sinne menevät kaksi peittoa lappuina. Koko päivä on nyt siis mennyt kasaan virkatessa. Ensimmäisessä on jo laput kiinni ja toinen puolivälissä.

Ajattelin laittaa tähän keräykseen neuleiden lisäksi myös leluja. Keräyksen lahjoitukset menevät ensi- ja turvakoteihin. Minusta on mukava ajatus ettei kenenkään tarvitsisi olla ilman joululahjaa. Tiedän ettei nuo kaksi lelua riitä kaikille, mutta toivottavasti joku muu ajattelee samoin.

Kuvia tulee näistä töistä ja parista muusta valmistuvasta sitten alkuviikosta. Jospa silloin tämä järkyttävä kiire hieman helpottaa. :)

4 kommenttia:

 1. Hei, haluaisin edelleen tietää onko pakettini saapunut perille ehjänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin jo tuonne joulukalenterin sivulle yhteisesti.

   Pakettisi saapui luultavimmin ehjänä ja odottelee tuossa avaamisvuoroa. Se on muovipussissa ja siksi en tarkemmin tiedä. :)

   Kiitos, vaihto oli mukava. :)

   Poista
  2. Okei, hyvä. En ole sieltä katsonutkaan. :)
   Kiitos vaihdosta :)!
   Näytätkö täällä blogissa noita joulukalenterin luukkuja?

   Poista
  3. Näytän kyllä. On ollut vain tämä alkuviikko niin hektinen, ettei ole ehtinyt keskittyä kuvaamiseen ja blogin päivittämiseen. Onneksi huomenna helpottaa. :)

   Poista