keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Vihdoinkin valmistuneita ja muuta mukavaa

 Aluksi muistuttelen taas arvonnastani. Huomioithan, että vain minulle näkyvät lukijat voivat osallistua. Anonyymit eivät siis saa arpoja tällä kertaa ollenkaan.

Joulu meni sitten kipuillessa. Koneellekaan ei oikein voinut olla, joten blogi sai jäädä hetkeksi tauolle, vaikka kuvattavaa ja kerrottavaa olisi ollutkin paljon.
Joulukalenterista sain viimeisinä päivinä aivan ihania juttuja. Niistä ottamani kuvat eivät onnistuneet ja tiedän että täältä löytyy loistavat kuvat niistä, joten käykää katsomassa ne sieltä. ;)

Sain ihanat korvakorut, jotka nyt sitten pakottavat minut ostamaan sitä muovituubia korukaupasta. Nuo on ihan pakko saada korviin. On ne niin ihanat. Kynsitarrat tulevat käyttöön nyt uutenavuotena. En ymmärrä millaiset ennustajantaidot Lottiinalla on, mutta etsin 22. päivä klemmareita joka paikasta ja mistään en löytänyt. Sitten luukusta tuli noita ihanuuksia. :)
Iso kiitos kaikista luukuista Lottiinalle, Poppanalle, Neilille ja Natskulle.

Tänään sain vihdoin ja viimein valmiiksi villapuvun. Se on tilaustyönä roikkunut koko syksyn. Varovaisuuttani tein vähän ison puvusta, mutta varovaisuus kostautui. Puku on nyt niin iso, että mahtuu varmasti seuraavat kaksi talvea. Tänä talvena on luultavasti kaiken lisäksi liian iso. Onneksi lapset kasvavat eli onpahan puku valmiina, kun poitsu kasvaa riittävän pitkäksi. :)

Lanka: Novita Nalle vaalean ruskea ja valkoinen ja jokin saman paksuinen sini-ruskea mysteerilanka
Puikot: 4,0 Knitpro pyöröt, 80cm vaijeri
Ohje: Novitan lasten villapuku 100cm
Langankulutus: n. 350g

Kuukauden alussa neuloin pikaneuleena tarpeeseen miehekkään hihattimen olkapäiden ja lapaluiden lämmikkeeksi lemmikille. Musta keinokuitulanka oli neulottavana mukava, kuvattavana ei.
 Lanka: La Laine du Nord
Ohje: Ainaoikein neuletta pötkö, ompele hihaosiot kiinni ja nosta silmukat "kaula-aukosta" ja neulo reunaan joustinta sopivan verran
Puikot: 5,0 Knitpro vaihtopäät ja 80cm vaijeri
Langankulutus: 200g

1 kommentti: